? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

SALAM PERKENALAN

SALAM PERKENALAN
Faridah Binti Sadek, Sekolah Rendah Agama Bersepadu Daerah Pontian, Jalan Kampung Lama, 82200 Benut, Pontian, Johor. No Tel : 07-6909292

Rabu, 30 Disember 2009

HADIS

Hadis Abu Hurairah r.a katanya: Rasulullah s.a.w bersabda: Allah s.w.t berfirman : Aku adalah berdasarkan kepada sangkaan hambaKU terahadapKU. Aku bersamanya ketika ia mengingatiKU. Apabila dia mengingatiKU dalam dirinya nescaya AKU juga akan mengingatinya dalam diriKU. Apabila dia mengingatiKU dalam suatu kaum nescaya aku juga akan mengingatinya dalam satu kaum yang lebih baik daripada mereka. Apabila dia mendekati AKU dalam jarak sejengkal nescaya AKU akan mendekatinya dengan jarak sehasta. Apabila dia mendekatiKU sehasta nescaya aku akan mendekatinya dengan jarak sedepa. Apabila dia datang kepadaKU dalam keadaan berjalan seperti biasa nescaya aku akan datang kepadanya dalam keadaan berlari-lari anak.

0 ulasan: